But I didn't knew where my duty lay: Here or with you. Letudna-e nekem ezt valaki szépen fordítani?
Figyelt kérdés
Azt mondja a feleség a férjének hogy: Tudod mennyire szerettem volna ott lenni veled a kórházban, (nagyon beteg volt) és azután mondja amit felül írtam.............(hiszen otthon is nagyon szükség volt rá, ezért nem tudta, hogy hol lehetne hasznosabb.)2012. márc. 23. 16:26
1/7 anonim válasza:
Ez így tuti nem jó.
Már csak azért sem mert egy mondat részben nincs két múltidős ige.
Tehát ha a do->did-et átalakítottad ne alakítsd át a know-t->knew-vá...
a Here or with you nem értlemes szerintem...
2/7 A kérdező kommentje:
ahonnan kimasoltam ott igy volt, egyedul a knew helyett know volt (én hibám), de a többi igy volt.
2012. márc. 23. 16:37
3/7 maryjane89 válasza:
szerintem megfogalmaztad a választ a kérdésedben:)
nem volt a feleségével a kórházban, pedig szeretett volna, de a kötelezettsége elszólította.
4/7 maryjane89 válasza:
ja a nyelvtani hibát nem is néztem, did not know, here or with you az nekem is fura, ez nem telefonbeszélgetés?, mert akkor lehet a férj otthonról hívja a feleségét
5/7 A kérdező kommentje:
a ferj akkor jött haza, és amiutan udvozli ot a felesege azutan mondja ezt, hogy:
You know how much I wanted to come
to the hospital and be with you.
But I didn't know where my duty lay:
Here or with you.
But you know
how much I wanted to come.
Erre a ferje azt mondja, hogy:
That's kind of you. There was no need
to come. I didn't have a bad time.
2012. márc. 23. 16:48
6/7 anonim válasza:
"De nem tudtam hol kellet volna lennem (kötelességem szerint): Itt vagy veled."
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. márc. 23. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!