Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » But I didn't knew where my...

But I didn't knew where my duty lay: Here or with you. Letudna-e nekem ezt valaki szépen fordítani?

Figyelt kérdés
Azt mondja a feleség a férjének hogy: Tudod mennyire szerettem volna ott lenni veled a kórházban, (nagyon beteg volt) és azután mondja amit felül írtam.............(hiszen otthon is nagyon szükség volt rá, ezért nem tudta, hogy hol lehetne hasznosabb.)
2012. márc. 23. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez így tuti nem jó.

Már csak azért sem mert egy mondat részben nincs két múltidős ige.

Tehát ha a do->did-et átalakítottad ne alakítsd át a know-t->knew-vá...

a Here or with you nem értlemes szerintem...

2012. márc. 23. 16:34
 2/7 A kérdező kommentje:
ahonnan kimasoltam ott igy volt, egyedul a knew helyett know volt (én hibám), de a többi igy volt.
2012. márc. 23. 16:37
 3/7 maryjane89 válasza:

szerintem megfogalmaztad a választ a kérdésedben:)

nem volt a feleségével a kórházban, pedig szeretett volna, de a kötelezettsége elszólította.

2012. márc. 23. 16:38
 4/7 maryjane89 válasza:
ja a nyelvtani hibát nem is néztem, did not know, here or with you az nekem is fura, ez nem telefonbeszélgetés?, mert akkor lehet a férj otthonról hívja a feleségét
2012. márc. 23. 16:41
 5/7 A kérdező kommentje:

a ferj akkor jött haza, és amiutan udvozli ot a felesege azutan mondja ezt, hogy:

You know how much I wanted to come

to the hospital and be with you.

But I didn't know where my duty lay:

Here or with you.

But you know

how much I wanted to come.

Erre a ferje azt mondja, hogy:

That's kind of you. There was no need

to come. I didn't have a bad time.

2012. márc. 23. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
"De nem tudtam hol kellet volna lennem (kötelességem szerint): Itt vagy veled."
2012. márc. 23. 21:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. márc. 23. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!