Valaki megírná nekem?
Figyelt kérdés
tehát készülök az érettségire... és a 2008 októberi érettségi hosszú levelét szeretném ha valaki megírná nekem!
a cél az lenne, hogy minden szempontból maximum pontszámot kellene elérni !
köszönöm előre is!
2012. márc. 12. 20:26
1/3 anonim válasza:
Először is, hogy gondolod, hogy bárki is helyetted fog dolgozni?? Majd ha bekerülsz egyetemre/munkahelyre, szerinted ott ki fog helyetted dolgozni, hogy aztán majd te arasd le a babérokat?! Másodszor, semmi konkrétumot nem írtál. Tudod, hány nyelvből van érettségi? Jó sokból
2/3 anonim válasza:
Ha belinkeled miről is kell írni én megcsinálom neked, de nincs kedvem keresgélni :D
3/3 A kérdező kommentje:
ne haragudjatok hogy nem írtam konkrétumot... tegnap még elég magas lázam volt, nem nagyon figyelhettem hogy mit is írok...
erről lenne szó... én is megtudom írni, csak épp nem hibátlanra.. látni akarom hogy milyen egy maximum pontos hosszú levél.
1 válaszoló: nem azt írtam hogy : Írja meg nekem valaki !
én csupán segítséget szeretnék kérni...
köszi előre is
2012. márc. 13. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!