Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nem lenne sok? Mit gondoltok?

Nem lenne sok? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
15 Éves vagyok.angolt tanulok.de abból kb.a középfokő nyelvvizsgánál vagyok:szóbeli megvan már.de jövőre tanulok franciát.de szeretnék lehet oroszt is itthon,egyedül vagy segítséggel.aztán a svéd is nagyon jó lenne:)
2012. márc. 10. 19:29
 1/1 Bitangjó válasza:
Ha megvan hozzá a nyelvérzéked (ahogy látom megvan) akkor csináld nyugodtan. Gondolom ha végzel a sulikkal akkor szeretnél külföldre menni vagy vmilyen fordító vagy tolmács munkát végezni ennyi nyelvvel. De ha csak hobbiból akarod megtanulni őket sztm tök felesleges ha nem fogod használni őket. Remélem tudtam segíteni és sok sikert a megvalósításhoz :)
2012. márc. 15. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!