Milyen tanulási tippet adnátok a Június 20. -ai ECL nyelvvizsgára?
Én az előző turnusban voltam írásbelizni és mivel tudtam, hogy a szóbeli gyenge pontom így a szóbeli vizsgára csak most jelentkeztem. Tehát 20.-án megyek én is...
Az olvasás utáni szövegértésre én annyit készültem, hogy fogtam egy angol tematikus szótárt, leültem és két nap alatt végigolvastam. :D 92% lett. A levelem már ennél rosszabb lett sajna (64%), bár könnyű témák voltak.
Most készülésképp a blackbirdből tanulom a szavakat, angolul nézem a TV-t (nálunk a discovery-t át lehet állítani angolra), angolul nézem a sorzatokat + van egy magazin a speakup, annak a szövegeit hallgatom és csinálom a feladatokat. Meg az 1000 questions-t olvasom.
De nagyon parázok...németből amikor voltam nagyon megszívtam (bár elsőre sikerült), egy olyan lányt kaptam magam mellé párba, aki úgy beszélt németül, mint a géppuska...
De várok egyéb ötleteket, hogyan lehet felkészülni a szóbelire :)
Amúgy 2007 július vége óta tanulok angolul (teljesen nulláról kezdtem), heti 1,5 órában járok magánban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!