Angol levelet kell írnom, valaki segítsen?
A feladatban ezt írja: You are studying in London and wold like to take a part-time job. You have seen this advertisement in the LondonNews:
Itt van egy hidetés, abban ez áll:Are you a music junkie?
We've got work for you?
If you like music come and work in one of our music stories!
Send your letter of application with a short text about a band you really like to Patrick Jones, pat@cdw.net
És a feladat alatt vannak szempontok amikre válaszolni kell a levélben:
Write an application letter of 100-120 words in which you will:
-say how you found out about the job and why you would like to get it
-mention your previous rówork experience
-say who you wrote your short text about and why.
Begin you email like this: Dear Mr. Jones
Na szóval ez van, 100-120 szónak kell lenni, leírnátok nekem ezt a levelet? vagy segítene pár mondatot összállítani?
Nem tudom mire kell, lecke vagy nyelvvizsga, de semmiképp sem válik előnyödre, ha más megírja helyetted.. Ha majd ott fogsz ülni az élesben menő vizsga fölött, akkor ki fog segíteni? 1x kell erőt venned magadon és leülni, begyakorolni a levélformát, ismerkedni a szótárral, fejleszteni a szókincsedet.
Segítek a fordításban, amennyiben legalább magyarul megfogalmazod magadnak a mondatokat, mert ha elküldök egy kerek levelet, el se fogod olvasni, csak leadod és megkapod rá a jegyedet. Aztán azt se tudod miről írtam benne...
Szóval küldheted privátban, segítek, ha elakadtál akkor is segítek, de ez elsősorban a te feladatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!