Hogyan lehetnék újra azon a szinten, mint amilyen szinten nyáron voltam?
ha van egy biztos alapod, nem nehéz felfrissíteni a tudásod!!! :) és ha szereted az angolt, akkor szórakozás lesz tanulni, nem muszáj mindennap szerintem, de a hallást már most kezd el mindennap, bbc, cnn, vagy interjúk és akár tanulás, takarítás mellett is!
anno én és az osztálytársaim fakton egy "kérdések és válaszok angol nyelvből" című könyvből készültünk fel, meg persze kaptunk leveleket is kidolgozni, a szövegértést meg csak begyakorolni tudod, ajánlom az adott nyelvvizsgaközpont könyveit
Ha ez nem jönne össze, egyszerűen vedd elő a korábbi jegyzeteidet, könyveket, füzeteket és kezdj el ismételni. Vissza fog az jönni gyorsan!
Aztán olvass sokat, oldj meg minél több vizsgafeladatsort, tanulj szavakat, írj sok levelet, esszét és ennyi. Magnóra gyakorolj film/tv nézéssel, zenehallgatással és vizsga előtt pár alkalommal menj el tanárhoz legalább a tételeket átbeszélni, szituációkat gyakorolni. Az írásbelire otthon is fel tudsz készülni, gondolom korábban sok levelet írtál, amiket a tanár kijavított. Amúgy itt az oldalon is találni néha 1-2 segítőkész embert, aki átfutja neked a leveleidet, kijavítja ha nincs benne sok hiba. És ez nem kerül semmibe, mégis sokat segítenek vele. Légy önálló, másképp nem érvényesülsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!