Megváltoztassam a sorrendet? Alul.
Figyelt kérdés
Beadtam germanisztikára meg nederlandisztikára is ebben a sorrendben.Melyiket éri meg jobban?2009. jún. 6. 14:26
1/5 anonim válasza:
a holland nyelvtudas tobbet er, mint a nemet (mert ritkabb), de ugyanezen okbol nemettel konnyebb lehet munkat talalni, foleg, ha tanar vagy. en a nemetet valasztanam.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne. Ha érdekel a holland nyelv, tanulhatod külön is. Csak holland cégnél tudnál elhelyezkedni vele, a némettel sokkal könnyebben menne.
A mi iskolánkban sincs rendes német tanár...
4/5 anonim válasza:
én is ger-es vagyok. szerintem jó:)
5/5 anonim válasza:
Én is ezen vacillálok a jövőmet nézve, bár csak egy év múlva kell komolyan döntenem.
Ha szeretnél elhelyezkedni és jó megélhetést is hozzá, akkor a németet válaszd.
Valószínűleg lesz lehetőséged mellette a hollandot tanulni, ami szerintem baromira megéri.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!