Nehéz IELTS 6.5-re levizsgázni? Mit jelent a 6.5? Miket kell tudni hozzá?
baromság,h 7 alatt nincs értelme...
Amúgy azért írtam a 6.5öt,mert annyit kér az egyetem,ahova menni akarok.
6.5-9 felsofok, tehat ez a felsofok aljanak szamit.
En is Angliaban szeretnek tanulni szeptembertol ugyhogy most nagyon kuzdok, hogy sikeruljon a vizsga. Nekem "csak" 6 kell, ami a kozepfok teteje, ami szerintem teljesitheto(remelem). Mondjuk az interjutol jobban felek, mint magatol a nyelvvizsgatol. :D
Nem tudom melyik egyetemre akarsz menni, en a Greenwichre, szoval nezz korul hatha van olyan suli, ami szinten jo es eleg hozza 6.
Ez a nyelvvizsga is olyan mint a tobbi, tipusfeladatok. Amugy szerintem erdekesebb es kevesbe unalmas.
Igen, nehéz vizsgának számít az IELTS. 6 alatt nem sok értelme van, ahhoz hogy sikeres legyél egy felsőoktatási intézményben, kell a mimimum 7es szint, tökmindegy mi a követelmény. Az Ielts vizsga szerintem elég jól méri a nyelvi képességeket, szerintem a listening illetve a speaking a legrázósabbak, mondjuk én egyikre sem készültem konrét gyakorlással. Nyelvtan nem kell hozzá nagyon, nem fognak ilyeneket kérdezni hogy hogy mondod ezt vagy azt a nyakatekert hulyeséget a mult idő multidejének a reported speech-ében. Nem is értem minek kellett itthon nyelvórákon ezekkel vacakolni annyit. Helyesírást viszont nézik nagyon, ez lehet még problémás. Itt egy táblázat, sztem ez alapján könnyedén belőheted a szintedet.
9 Expert User Has full operational command of the language: appropriate, accurate and fluent with complete understanding.
8 Very Good User Has full operational command of the language with only occasional unsystematic inaccuracies and inappropriacies. Misunderstandings may occur in unfamiliar situations. Handles complex detailed argumentation well.
7 Good User Has operational command of the language, though with occasional inaccuracies, inappropriateness and misunderstandings in some situations. Generally handles complex language well and understands detailed reasoning.
6 Competent User Has generally effective command of the language despite some inaccuracies, inappropriacies and misunderstandings. Can use and understand fairly complex language, particularly in familiar situations.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!