Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi számít alapfokú angol...

Mi számít alapfokú angol nyelvtudásnak?

Figyelt kérdés

Szeretnék munkát vállalni Angliában,és az lenne a kérdésem,hogy mi az a szint amit mindenképpen tudnom kell?

Egy alapfokú angollal el lehet kezdeni keresni kinti munkákat?

2012. febr. 23. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Én németes vagyok, de szerintem alapfokkal kizárt dolog, max ha van ismerősöd. Önállóan minimum közép, de inkább felsőfok. Amikor megcsináltam a középfokút németből (megjegyzem a nehezebbek közé sorolt vizsgatípust csináltam és egész jó eredménnyel) én is nézegettem osztrák-német állásajánlatokat és szerintem a középfok még kevés, legalábbis én az akkori tudásommal nem vállaltam volna be. Most nagy divat lett ez a külföldi munka, de segítség nélkül nem megy az olyan egyszerűen.
2012. febr. 23. 19:17
 2/3 anonim válasza:
100%
Lehet nagyon primitív nyelvtudással külföldön dolgozni ha elég talpraesett vagy. Persze csak olyan munkát érdemes keresni, ahol nem kell túl sokat beszélni, pl. takarítás, mosogatás.
2012. márc. 10. 20:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia

Írd le milyen fajta munkát szeretnél vállalni . Nagyon függ a munka typúsátol hogy ott megérted -e magadat .

2012. júl. 21. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!