Mennyi idő alatt lehet meg így egy középfokú német nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Tavaly tettem előrehozott középszintű érettségit. Azóta viszont egyátalán nem foglalkoztam vele, német óráim sincsenek. Most lett meg az angol nyelvvizsgám, és arra gondoltam, hogy gyorsan még (ha beleférne) májusig szeretnék németből is. Járni fogok némettanárhoz, és rendesen késülni, éppúgy, ahogy az angolra(kb alapfokról középfokra 5hónap).
Mi a véleményetek?
2012. febr. 19. 20:24
1/3 anonim válasza:
hogy sikerült az érettségi? ha mondjuk olyan 80% körül legalább,akkor szerintem reálisak az esélyeid ha egy jó tanár felkészít.
igaz angolból sokkal eljutni a középfokig, németből nálam a diákok a kezdőtől 1,5 év alatt szoktak vizsgát tenni. de ők a nulláról indulnak.
egy német tanár
2/3 A kérdező kommentje:
76%os lett a hallásértés miatt. Ha némettanár vagy, gondolom hallottad milyen volt :/ Ha az nem húzza le, akkor 90% felett lehetett volna :(
2012. febr. 20. 12:53
3/3 anonim válasza:
akkor azt tanácsolom hogy gyúrj a hallásértésre. vegyél valami olyan cd-s könyvet amiben tipus nyelvvizsgafeladatok vannak. vagy akár amiket találsz neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!