Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol középfokra készülni...

Angol középfokra készülni nulláról, hogyan?

Figyelt kérdés

Szóval utoljára általánosban tanultam angolt, középsuliban más nyelvet kellett tanulnunk, angolt nem is tartottak. Van még négy félévem a fősuliból, és szeretnék az angolnak nekiülni, de nagyon tanácstalan vagyok. Nyelvtanfolyamra, tanárra egyelőre nincs pénzem, így valahogy megpróbálok saját kútfőből összehozni valamit, legalább alap dolgokkal tisztában legyek. Addig is tudnék spórolni, hogy később órákat vehessek. A Báti László-féle angol kezdőből tanulok, egész jó könyv, érthető, elő-előjönnek a régen tanultak is.

Tudnátok ezenkívül jó nyelvkönyveket ajánlani?

Esetleg ha van itt valaki, aki otthontanulással, kezdőként eljutott a középszintig, tudna tanácsot, tippeket adni?

Előre is köszi!

2012. febr. 16. 23:42
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt tudnám méág javasolni hozzá. Szerintem torrentről letölthető. Lapokból áll és magyar és angolul is le van írva a mondat. Mindent egész jól elmagyaráz. Ha nincs sok pénzed nyelvsulira és nyelvtanárra akkor javaslom a kedvezményes nyelviskolát (esetleg ha majd úgy gondolod beiratkozol valahova). Itt a link is. egész jó suli és olcsóbb mint egy magántanár (töredéke).

[link]

Én érettségiztem angolból így ismétlésre használtam. nem tudom hogy pl a 0-ról kezdve mennyire jó, de azért elküldtem:)

2012. febr. 17. 00:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha már elérsz egy olyan szintet, hogy kicsit is megérted a filmeket, akkor nézz rengeteg filmet angolul! Én a spanyollal csinálom ezt, igaz még alig értek valamit, de már filmeket nézek és úgy érzem azóta rengeteget fejlődött a tudásom.
2012. febr. 17. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!