Akkor nulla pontos lesz a levélírásom? Most voltam felsőfokú angol ecl nyelvvizsgán és a levélbe arról kellett volna írni miért jó, kik utaznak a világűrbe én meg arról írtam miért jók a világkörüli utak és kik mennek rá.
Nem lesz nulla pontos, de a téma/feladat rossz értelmezése miatt valószínűleg jó pár pontot veszítesz.
Egyébként igen kamuszagúnak tűnik a kérdésed, mert aki a világűrt és a világ körüli utat (amely kifejezések angolul még annyira sem hasonlítanak egymásra, mint magyarul) összekeveri, annak az alapfokkal sem kellene próbálkoznia, nemhogy felsőfokkal.
Általában azért nem szoktak olyan szigorúak lenni (én pl. hülye módon elfelejtettem ellene érvelni és max egy-pár pontot vontak le érte).
De szerintem ezért valószínűleg igen. Hisz teljesen elrontottad a témát.
szerintem lehet,hogy 0 pontos lesz. hiszen ha belegondolunk, az emelt szintű érettséginél automatikus 0 pont az eredmény ha a diák nem a témáról ír. hiszen otthon betanulhatna bármilyen levelet, tökéletes nyelvtannak, úgy, hogy semmi tudás nincs mögötte..
nem találtál információkat a pontozásról? nincs semmi erről neten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!