Spanyol, olasz vagy német?
A spanyolt ajánlom, mert hasznos, és ezenfelül tényleg különleges, hangzatos nyelv!
Egyébként nem értem, hogy miért tartják a németet csúnyának? Nem mondom, hogy szép, de szerintem aranyos, kedves nyelv!
"aranyos, kedves nyelv"
Vonatkoztass el attól, hogy aranyos és kedves a német csajod.
" "spanyol nagyon hasznos tud lenni,ha a jövődet Dél-Amerikában képzeled el"
Ki az az őrült, aki a jövőjét az összes hely közül pont Dél-Amerikában "képzeli el"? "
Amazónia-kutató, néprajzkutató, Andok-kutató, a dél-amerikai letűnt civilizációkkal foglalkozó régész.
Csak hogy néhányat említsek. Lehet persze drogbáró is:D
Kérdező: az első válaszadó csak arra akarta felhívni a figyelmedet, hogy semmi értelme a német hasznosságát emlegetni, ha úgy érzed, nem tudod megtanulni, mert távol áll tőled. Egyetértek vele. A német ezek közül a leghasznosabb, de semmi értelme egy olyan nyelvvel kínlódni, amit utálsz. Kérdezd meg azokat, akik a régi rendszerben az orosszal kínlódtak és utálták.
Szerintem első körben döntsd el, hogy a szívedre hallgatnál inkább és azt választod, amelyik a legközelebb áll hozzád, vagy hajlandó vagy a hasznosságot előbbre helyezni a személyes véleményednél, és lenyeled azt a békát, hogy a német szerinted ronda (ki tudja, lehet, hogy időközben megkedveled.). Ha a kettő közötti középutat nézed, akkor válaszd azt, amelyik jobban tetszik, de arra felé is akarsz a jövődben elmozdulni. Ha pedig kizárólag a szívedre hallgatsz, akkor tanulhatsz akár nepáliul is, ha egyszer az tetszik.
"Amazónia-kutató, néprajzkutató, Andok-kutató, a dél-amerikai letűnt civilizációkkal foglalkozó régész."
Tehát mondjuk 5 ember ebből az országból.
""Amazónia-kutató, néprajzkutató, Andok-kutató, a dél-amerikai letűnt civilizációkkal foglalkozó régész."
Tehát mondjuk 5 ember ebből az országból."
So what? Nem mondta, hogy nem szereti a kihívásokat. Lehet, hogy ő lesz a hatodik. Én tudom magamról, hogy meg tudnám csinálni, ha erre tenném fel az életem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!