Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit tudtok a Peregrinus...

Mit tudtok a Peregrinus nyelviskoláról?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék elkezdeni olaszul tanulni, elég sok iskolának a honlapját megnéztem, tájékozódtam, és ez az az iskola, ami így hirtelenjében a legjobban megtetszett!

Szuperintenzív tanfolyamban gondolkodom, a gyors haladás érdekében - noh, meg azért is, mert így hosszútávon pénztárcakímélőbb az iskola.

Van olyan köztetek, aki tanult itt? Érdekelne minden információ, minden kis apróság, legyen az jó vagy rossz! Külön érdekelne a szuperintenzív tanfolyamokról a véleményetek! :P

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2009. máj. 31. 19:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az infókat! :)

Ezek szerint te tanultál a Francia Intézetben is? Az jó! Amikor franciául akartam tanulni, akkor én is elmentem hozzájuk, hogy kicsit tájékozódjak. Tetszett, amit ott láttam!

De, ha minden irányból megvizsgáljuk az iskolákat, akkor milyen a Peregrinus? Mert bár sok idő eltelt a kérdés kiírása óta, az, hogy nyelviskolába szeretnék majd járni az nem változott! :)

2010. márc. 13. 07:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Én nem igazán voltam megelégedve....

Nincs szintfelmérő, azért ugye akárki bekerülhet és ha nem vagytok egy szinten akkor a gyengébbek miatt nem tudtok normálisan haladni. Mondjuk eleve a 4-5 főnél nagyobb csoportokról nem vagyok túl jó vélménnyel, itt 7-8an voltunk és hiába volt 4 órás egy alkalom, alig volt h megszólaltál... Ráadásul én nem valami jó tanárt fogtam ki, alig volt tanári tapasztalata és elég ügyetlen volt. Eléggé meglepődtem az elején, hogy szinte mindannyiunknál fiatalabb volt a tanár és még csak másodéves volt az egyetemen... szóval kicsit komolytalan ez az iskola szerintem:/ ráadásul nem volt valami jól felszerelt az iskola sem, nem volt légkondi és sokszor már rosszul lettem a melegtől és asztalakon is alig fértünk el. szerintem ebben az esetben abszolút igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve....

2011. jún. 6. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:

A tanár másodéves az egyetemen?

Atyaisten

2013. márc. 28. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Jobb akkor a Francia Intézetbe menni
2013. márc. 28. 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon rossz tapasztalatom van róluk. Amennyire rugalmasnak tűntek a pénz befizetésekor, utána kiderült, hogy egyáltalán nem azok. Az igéreteiket nem teljesítették, mint pl. azt hogy emailben fognak értesíteni,mert rossz volt a telefonom, utána pedig nem értesítettek, én loholtam utánuk hónapokig, és rám kenték, hogy engem nem lehet elérni. Pedig az emailcimemet felírták ott a szemem előtt a jelentkezési kartonomra, kiemelve azt hogy emailben értesíteni! Ők ezt még sem tették meg. Utána tovább kerestem őket, hogy tanulni akarok, és értesítsenek.. akkor sem értesítettek. Ez hónapokig így ment.. mire végre a tanfolyam kezdésüket megnéztem neten, aznap bementem az irodába reggel, és elkezdtem végül a tanfolyamot. hónapok után.. már rég elegem volt belőlük, de mivel az előlegem, a tanfolyam fele már be lett fizetve anno, amit nem akartak vissza adni, kénytelenné tett hogy őket válasszam. Aztán bekerültem egy csoportba, ahol nem sok mindent tanultam. Elmondtam nekik a tanfolyam felénél, hogy nekem nem jó ez a csoport, mert nem tanulok semmit, és másra van szükségem, és hogy 2 hét múlva kezdődik egy másik csoport, és be e fejezhetném a tanfolyamot abban a másik csoportban. 2 hetet lejártam a szuperintenzíven abban a csoportban és még maradt volna 2 hetem. De azt mondták hogy ezt így nem lehet. Azt mondták, hát akkor ki kell hogy számolják nekem hogy hány napot tudnék lejárni ha másik csoportba mennék. Nekem evidens volt hogy 2 hetet, hisz az árak ugyanannyiba kerültek, és 2 hetem volt hátra. Kihozták nekem hogy a 2 hét helyett 6 napra lenne elegendő keretem.. nem értem hogy hogyan. De számolgattak inkább hogy jobb nekik.. ez jellemző rájuk.. mindenhol rettentő kosz volt, hideg teremben kellett ülnünk a tél közepén, hiába kérleltük őket hogy vegyék fel a fűtést.. semmire nem voltak hajlandóak.. nem ajánlom őket. más nyelviskolák sokkal emberségesebbek. Itt le van tojva az ember, csak a pénz érdekli őket, nem az hogy te is elégedett legyél.
2014. febr. 11. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!