Mit tudtok a Peregrinus nyelviskoláról?
Nagyon szeretnék elkezdeni olaszul tanulni, elég sok iskolának a honlapját megnéztem, tájékozódtam, és ez az az iskola, ami így hirtelenjében a legjobban megtetszett!
Szuperintenzív tanfolyamban gondolkodom, a gyors haladás érdekében - noh, meg azért is, mert így hosszútávon pénztárcakímélőbb az iskola.
Van olyan köztetek, aki tanult itt? Érdekelne minden információ, minden kis apróság, legyen az jó vagy rossz! Külön érdekelne a szuperintenzív tanfolyamokról a véleményetek! :P
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Köszönöm szépen az infókat! :)
Ezek szerint te tanultál a Francia Intézetben is? Az jó! Amikor franciául akartam tanulni, akkor én is elmentem hozzájuk, hogy kicsit tájékozódjak. Tetszett, amit ott láttam!
De, ha minden irányból megvizsgáljuk az iskolákat, akkor milyen a Peregrinus? Mert bár sok idő eltelt a kérdés kiírása óta, az, hogy nyelviskolába szeretnék majd járni az nem változott! :)
Én nem igazán voltam megelégedve....
Nincs szintfelmérő, azért ugye akárki bekerülhet és ha nem vagytok egy szinten akkor a gyengébbek miatt nem tudtok normálisan haladni. Mondjuk eleve a 4-5 főnél nagyobb csoportokról nem vagyok túl jó vélménnyel, itt 7-8an voltunk és hiába volt 4 órás egy alkalom, alig volt h megszólaltál... Ráadásul én nem valami jó tanárt fogtam ki, alig volt tanári tapasztalata és elég ügyetlen volt. Eléggé meglepődtem az elején, hogy szinte mindannyiunknál fiatalabb volt a tanár és még csak másodéves volt az egyetemen... szóval kicsit komolytalan ez az iskola szerintem:/ ráadásul nem volt valami jól felszerelt az iskola sem, nem volt légkondi és sokszor már rosszul lettem a melegtől és asztalakon is alig fértünk el. szerintem ebben az esetben abszolút igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve....
A tanár másodéves az egyetemen?
Atyaisten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!