Mi a véleményetek a peregrinus nyelviskoláról?
Szia!
Én itt kezdtem el az angol tanulást. Az első tanfolyamot számomra egy nagyon jó angol tanárnő tartotta (minden gyakorlat fajtára kellő figyelmet szentelt, ha valaki készített szorgalmi hátit, azt is kijavította). Ezért itt is folytattam a második tanfolyamra új angol tanárnő volt, az ő tanítási módszere nekem nagyon nem vállt be. Tehát jó nyelviskola, jó helyen van, és jók az áraik. :)
Szia!
Nyáron volt mind2, 100 órás (4 hét) Szuperintenzív.
Sziasztok!
Nem ajánlom senkinek az iskolát! Én is ezt tapasztalom, amit az előttem hozzászóló. Május közepén iratkoztam be, 20 ezer ft-ot nyúltak le tőlem és június 2.-val kellett volna indulnia a tanfolyamnak amire szerettem volna menni. Azt mondták nincs meg a létszám, ezért nem küldték az e-mailt. 16.-aira azt mondták tuti elindul megvannak az emberek rá, velük induljak. Hát persze hogy nem küldtek e-mailt, csak hitegetés ment. A tanfolyam elkezdése előtt 2 nappal szombaton, azt hazudták, majd 13-14 óra között küldik az e-mailt, miközben ők 12-ig vannak bent szombaton. Szóval csak a pénzed kell nekik, tanfolyamot nem adnak mellé!!! Ne menj ehhez a nyelviskolához, komolyan mondom! Most én is rohangálhatok majd, hogy adják vissza pénzem, ha nem adják én feljelentem az iskolát, mindent megteszek, ha kell, nem érdekelnek. Szánalmas, erkölcstelen nyelviskola az ott lévő munkatársaival együtt. És nem ők az első ilyenek, amikről olvastam. Nagyon vigyázzatok velük!!! Ha nincs pénzed akkor inkább ne tanulj nyelvet ilyen helyen, akkor menj magántanárhoz, de ha nem bírod fizetni, akkor ne tanulj nyelvet, vagy magadat képezd. Hallgass angol vagy amilyen nyelvet akarsz tanulni filmeket felíratta, zenéket felirattal. Én lehet magamat fogom képezni, nekem nincs 3500-4000 ft-om óránként magántanárra :( De a nyelv meg nagyon kéne, ki akarok menni ebből a f.s országból, mert ku.va szarok a fizetések és nem vegetálni szeretnék, hanem élni. Sok sikert mindenkinek! És mégegyszer le írom, hozzájuk ne menj, 1 ft-ot nem ér a szavuk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!