Milyen az origó nyelvvizsga szóbelije?
Figyelt kérdés
Aki tapasztalat ebben az segítsen kérem! Jövőhéten megyek nyelvvizsgázni angol alapfokú orgiot csinálok. És az volna a kérdés hogy hogy szokott zajlani egy szóbeli beszélgetés alapfokon origós vizsgán???2012. jan. 27. 10:15
1/1 anonim válasza:
Szia
Sajnos ez már nem mostani kérdés, de ha valaki érdeklődik eziránt, annak azt tudom mondani, hogy ne parázzon. Be kell mutatkozni, egy kicsit kérdezgetnek a tanulásról, hova jársz, hány országban jártál... Kell húznod egy képet, arról beszélni, egy tételt (nekem az volt, hogy egy könyvesboltban vagyok a vizsgáztatóval, szval a kedvenc könyvemről kellet beszélni) és kész is vagy. A vizsgabiztos nagyon kedves, és tényleg nem kell félni. Én nekem is sikerült letenni az alapfokút, pedig csak 14 vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!