Vélemények, tapasztalatok az Origó (régi Rigó u. ) nyelvvizsgáról?
Hat nem tudom, en hallottam annak idejen cifra sztorikat, de allitolag azota mar tenyleg javult a helyzet.
En az angol es nemet nyelvvizsgamat egynyelvukent csinaltam, tehat nem Origoval, de olaszbol csak erre volt lehetosegem. Elsore sikerult, kellemesen csalodtam benne (elotte nagyon feltem, a sok rossz velemeny miatt), a vizsgaztatok nagyon kedvesek, emberiek voltak. Bar azt mondjak, a "kis" nyelvekbol nem huznak meg annyit, mint angolbol vagy nemetbol..ki tudja.
Szerintem nem veszes, ha a nyelvtan jobban erosseged, mint a kommunikacio, tarsalgas, akkor neked valo ez a vizsga.
Teljes mértékben megnyugodhatsz!:)
Nagyon sokat változott,mivel nagyobb lett a konkurencia a nyelvvizsgák terén,sokkal engedékenyebbek,mint korábban.Én egy éve voltam,és mind a két része nagyon jól sikerült. A vizsgáztatók iszonyú rendesek voltak.Én voltam az utolsó előtti,aki bement szóbelire és mikor végzett az utolsó fiú,kijött a két vizsgáztató megfogta a nő a kezem és azt mondta nagyon ügyes voltam :):) szóval aranyosak. Én Nyíregyházán vizsgáztam és 87 % lett a német középfokú vizsgám. Ne félj,nem lesz gond:) Emellett pedig nagyon jó,hogy eléggé elismert nyelvvizsga.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!