Melyik nyelvvizsgát ajánlanátok?
Németből októberben tettem le az írásbeli felsőfokút. Azért csak az írásbelit, mert erre itthon fel tudtam készülni könyvekből, tanár nélkül, a szóbelihez azonban tanárra van szükségem. A különtanárok eddig nekem semmirevalók voltak, inkább tanfolyamra mennék, azonban a tanfolyamok méregdrágák, ezért sokat őrlődöm ezen az ügyön...
Az írásbelit az ECL-nél tettem le, itt volt lehetőség részvizsgára. A szóbeli az Euro-nál a legszimpatikusabb, azonban itt csak februárban (ami túl korai), májusban (ami pont a zh-k kellős közepén van) és decemberben (ami túl késő) tartanak, ezért nem jó nekem. Legjobb nyár elején lenne, június vagy július pl.
ECL időpont sok van, de az ottani szóbeli nagyon nem tetszik. Telc, ÖSD nem jöhet szóba, ezeken felsőfokon nem lehet részvizsgát tenni.
Tudnátok esetleg valami más nemzetközileg is elismert nyelvvizsgát mondani, ahol van lehetőség részvizsgára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!