Hol kezdjem el?
Én most fogom letenni nemsokára,ezen az oldalon vannak nyelvvizsgák...:)Fent vannak a témakörök és néhány feladatlap is amiből lehet gyakorolni.(én egyenlőre a juniorral próbálkozom)Sok sikert!
14/L
Ha nyelvvizsgázni szeretnél, irány a könyvesbolt.
Vegyél direkt alapfokú nyelvvizsgára felkészítő könyvet és hanganyagot. Ha jó vagy németből, akár egyedül is menni fog.
Hajrá!
Szerintem akkor célszerűbb lett volna egy olyan iskolába menni.... Pl.: ahova én járok suliba ott az ÖSSZES tanár osztrák, amcsi és minden egyes tantárgyat németül tanulok kivéve természetesen az angolt. Én például idén fogom letenni a Goethe Intézetben a középfoku nyelvvizsgát németből és angolból (sajnos nem rakhatom le a felsőfokut, mert a középfokut is csak azért engedik már 14 évesen, mert Osztrák iskolába járok (itt Bp-n)
Én igazándiból arra se emlékszem, hogy hogyan is tanultam meg németül (még 2-3. tanévre gondolok)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!