Valaki le tudná írni németül?
Sziasztok!
Megannyi nyelvet tanultam már, de a némettel sohasem boldogultam.
A ma már klasszikusnak számító Die Hard-ból lennék kíváncsi egy részre, aki "penge" németből, annak szerintem menni fog.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xPb..
0.53-1.00 közötti rész érdekelne, de elméletileg odatekertem a videót. Én csak szavakat tudok kivenni belőle. Nem fordítás kell, hanem csak le kellene írni németül. Próbáltam feliratokban, neten keresni stb, de nem jártam sikerrel.
Előre is köszönöm!
Ez nem muzsika. Ez egy részlet a Die Hard című FILMből. Akaratlanul mindenki látta már valamelyiket, mert a tévében évtizedek óta nyomatják mindegyik részét. Engem az első részből érdekelne az a részlet, amit fentebb linkeltem; nálam jó a link két böngészőből is.
Ha nálad nem megy: YouTube-on írd be, hogy "die hard bomb", és az első találat az a videó lesz, amit bemásoltam (2:12 hosszúságú). Ebben a videóban a 0:54-1:00 közötti német beszéd érdekelne.
Én még akaratlanul sem láttam, mert csak nagyon ritkán van bekapcsolva a TV - ha valamit éppen meg akarok nézni.
Másrészt azért nem tudom megnézni, mert nem MO-on élek és itt szerzöi jogvédelem miatt nem lehet megnyitni.
Így már más.
Akkor majd valahogy mp3-ban vagy valami egyéb audio formátumban megszerzem azt a részt, ami engem érdekel. Majd holnap talán fel tudom tölteni valahova, úgy már meg tudod hallgatni.
És köszönöm, hogy próbálsz segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!