ECL nyelvvizsga felülvizsgálatba mit érdemes írni indoknak, és mekkora az esélye annak hogy kapok plusz pontot?
Decemberben voltam ECL B2 nyelvvizsgán németből, és sajnos nem sikerült. Az írásbeli 59 százalékos lett.
Mit érdemes írni a felülvizsgálat indokának, illetve volt e olyan, aki a felülvizsgálat után megkapta a nyelvvizsgát?
Az olvasott szöveg értésem az 60 százalékos lett, a levél pedig 58, tehát az írásbeli vizsgám az 59 százalékos lett. (legalább 40 százalékosnak kell lenni az egyiknek, és a kettőnek összesen legalább 60 százalékosnak). Tehát ha vagy az írásbeli kommunikációra (levél) vagy olvasott szövegértésre kapnék plusz egy százalékot akkor meg lenne a 60 százalék.
Mikor azt írtad, hogy valamire pedig nagyon is építettél, akkor pontosan mire gondoltál?
Én is pont most voltam Ecl-en és szintén 59 % lett, de nekem a szóbeli.
Én tulajdonképpen csak ilyesmiket írtam a kérelembe, hogy " becsületesen felkészültem a vizsgára, az ECL-es könyveket megvásároltam és a feladatokat megcsináltam"
Remélem megadják azt az 1 %-ot, tulajdonképpen csak fél pontról lenne szó.
köszi szépen.
esetleg ha valakinek van még ötlete, akkor nyugodtan írja le :)
Nekem is hasonló a helyzet csak a februári nyelvvizsgával. 60% és 57% lett (összesen 59%) és fél pont kellene a sikereshez.
Az előző hozzászólóknak esetleg lett eredménye a felülvizsgálatnak?
Esetleg valakinek valamilyen tanács?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!