Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A telces nyelvvizsgák hasonlít...

A telces nyelvvizsgák hasonlítanak arra ami a www.telc.hu-n taláható? (elsősorban németre gondoltam)

Figyelt kérdés

2012. jan. 12. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen. Elsősorban azért hívják őket példafeladatnak, mert a típus megegyezik.
2012. jan. 12. 23:07
 2/8 A kérdező kommentje:
azt eddig értem de én a nehézségre gondoltam..:)
2012. jan. 13. 13:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor fogalmazd meg pontosan..:) Egyébként én úgy vettem észre, hogy kicsit nehezebbek a próbafeladatok, mint élesben. De lehet, csak szerencsém volt. Nagy lutri az ilyen.
2012. jan. 13. 16:28
 4/8 A kérdező kommentje:
ohh remélem nálam is igy lesz
2012. jan. 13. 17:39
 5/8 A kérdező kommentje:
még valaki? egyéb vélemény?
2012. jan. 13. 17:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Én TELC-et csináltam angolból. Elsőre sikerült, simán, viszont úgy vettem észre, hogy a próbafeladatok könnyebbek általában, mint amit a vizsgán kapsz feladatlapot. Elsősorban a nyelvtan az, amelyik erősen eltér nehézségben. A szóbeli viszont nagyon könnyű volt, az pedig talán még annyira sem nehéz, mint amit a próbafeladatsorok mutatnak.
2012. jan. 15. 09:48
 7/8 anonim válasza:
Én is Telc vizsgát csináltam angolból A szóbeli meg lett elsőre de az írásbeli 3x-ra sem most fogok BME angolra menni. Szerintem nem könnyű. Nagyon könnyen félre lehet érteni a szövegértést, meg a nyelvtan résznél az ömlesztett szavakból kiválasztani a jót na az sem könnyű. A levél meg szerencse kell. Nekem volt hogy 45/39 lett d volt hogy 45/21 szóval és ebbe a sorrendbe nem hiszem hogy a két vizsga között ennyit hülyültem volna.
2012. jan. 15. 14:27
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

azt hallottam hogy angolból mintha nehezebbek lennének a feladatok

németböl remélem nem igy van

2012. jan. 15. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!