A 8 próbanyelvvizsga angol nyelvből (B2 TELC) könyvben lévő nyelvvizsgák, igaz, hogy valamennyire könnyebbek mint az igazi TELC nyelvvizsga?
Sokan mondják, hogy könnyebb. Szerintem nem.
Én azokat a teszteket 60-70% körülire írtam, egy volt 80, és még 2 50% körüli. Az idén májusi nyelvizsgán 90%-al mentem át...
Ha azokat a szavakat kiszótárazod, amik benne vannak, listeningeket megcsinálod és írsz sok levelet, nyert ügyed van.
a klettes könyvet csináltad? azt mondják az jóval nehezebb. én azt mondjuk jobbra írtam mint mint az akadémiás könyveket, aztán a vizsgát jobbra :D kinek mi.
de ne ezekkel foglalkozz, hanem szótárazz. szerintem az ismeretlen szavak 80%-a "hú-bakker-már-10sze-találkoztam vele-de-még-mindig-nem-tudom" kategória. :D visszatérnek. szerintem ha kiszótárazod mind a 12feladatsort + klettes könyveket, nyert ügyed van :D
Én erről a könyvről beszélek.
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi válaszokat az utolsó hozzászólónak remélem igaza lesz! Vasárnap megyek, szurkoljatok:)
A saját kérdésemre válaszolnék:
Igen! Igen, könnyebb. Az olvasott szövegértés mindenképp, nem fontos akkora szókincs hozzá, mint a könyvben. A nyelvhelyességgel viszont gondom volt, szerintem az lesz olyan nehéz, ez mindössze 32 % os lett, szerencsére az olvasott felhozta. Összesen 72% lett, és sikerült!
Köszönöm utólag is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!