Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Sürgős! Elvállaljam magán...

Sürgős! Elvállaljam magán angol oktatásban vagy nem?

Figyelt kérdés

Van egy nálam idősebb, 29 éves férfi, akit tanítok angolul, helyesebben eddig 1,5 óra hosszáig volt nálam.

Nagy szükségem van a pénzre, de a férfi nem igazán szimpatikus. Kb. még heti 3-4 órában, max. 1,5 hónapig kéne együtt dolgoznunk.

Előreláthatólag lesz még 1-2 hosszabb ideig nálam lévő tanítvány, de ők nem biztosak.

Bepróbálkozzak még egy 1,5 órával, hátha csak rossz volt az 1. benyomás, vagy inkább hallgassak az 1. megérzésemre??

2012. jan. 9. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha kell a pénz, mindenféleképpen vállald be. Persze csak akkor, ha kibírod. Nálam is volt jónéhány tanítvány, akit még egyszer el nem vállaltam, inkább kitaláltam akármit, mondjuk itt az unszimpátiánál súlyosabb esetek voltak. De a többi 'simán unszimpatikus' esettel mindig kibírtam valahogy és anyagilag jól jött.
2012. jan. 9. 19:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha CSAK simán nem szimpatikus, az még kevés arra, hogy visszautasítsd. Ha nagyon nehézkes vagy fárasztó tanítani, akkor viszont lehet, hogy érdemes lemondani róla.
2013. jan. 28. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!