Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol gyakorlás?! :]

Angol gyakorlás?! :]

Figyelt kérdés

Olyan emberek válaszát várom:

Aki jól beszél angolul és van kedve plusz egy kis ideje is, és szívesen beszélgetne angolul msn-en vagy skype-on?:)(Nem tudom pontosan milyen szinten vagyok angolból, de célom a nyelv gyakorlása, s tovább fejlesztése:))

2012. jan. 8. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Én személyesen adok órákat ezer forintért (a fővárosban).
2012. jan. 8. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Én szívesen segítek,angoltanár vagyok.
2012. jan. 8. 21:09
 3/7 anonim válasza:
Előző, lehet hogy angolul tudsz de magyarul nem. Ajánlani tudom külföldiek társaságát.
2012. jan. 8. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért nem jelentkezel fel valamelyik angol nyelvű chat oldalra? Akár a chatrulette-re is. Igen, találkozni fogsz hülyékkel is, azokat mellőzöd, és gyakorolsz a többiekkel.
2012. jan. 8. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is gyakorolok veled szívesen 1000 pénzért óránként pesten.
2012. jan. 8. 22:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, Pest közelébe se vagyok:) de azért köszönöm a felajánlásokat, viszont a második válaszoló lehetőségével élnék ha lehet:) Valamilyen formába fel kéne vennünk a kapcsolatot:)

(A chat se rossz ötlet, de jobban hangzik egy "állandó" partner):)

2012. jan. 8. 22:30
 7/7 anonim válasza:
Én szívesen gyakorlok veled, nekem se ártana. 16 éves lány vagyok, ha érdekel írj privit! :)
2012. jan. 9. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!