Madách Imre Gimnázium (Budapest)? Lent több.
Figyelt kérdés
Milyen átlagokkal ill. központival lehet bekerülni?
Mennyit tanul az aki oda jár? (Tanulok nap mint nap, de nem akarok este 11ig)
2012. jan. 7. 09:16
1/2 anonim válasza:
Szia! Én oda járok most vagyok 11es. Én annó 72 pontos központival jutottam be, de a szóbelim max lett és a vitt pontjaim is maxok voltak. Megjegyzem a felvételi rangsorba 70. körül voltam, ezzel nyolcadikként vettek fel az osztályba, még a 150ik is bekerült. Amúgy a suli nagyon nagyon jó, sokan (én is) azt hittem/hiszik elit suli, de a közösség nagyon jó, rengeteg szórakozóhelyen és kocsmában találkozni madáchossal. A kapcsolat nem csak osztályon belül, de évfolyamok között is jó, rengeteg a program. Én kilencedikben napi 2-3 órát tanultam írásbelikkel, és majdnem kitűnő lettem, tizedikben kissé ellustultam, meg hát, inkább buliztam..stb. napi 1 órát tanultam, és 4 egész lett az átlagom. Most, tizenegyedikbe sokat kell tanulni napi 4-5 órát, de nekem nagyon jó memóriám van. A fő hangsúly a nyelveken, a törin, a magyaron, és ha Tháliás leszel, akkor a színjátszáson van, de a reál tárgyak és a természettudományok is erősek, tanártól függően :) Remélem segítettem, ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, tényleg sokat segítettél. :D
Még kérdeznék azért pár dolgot ha nem gond. : )
Milyen nyelvet tanulsz? :) Én a spanyolra pályázok, ezért arra is kíváncsi lennék milyen az oktatása. Le tudtál/fosz nyelvizsgázni a választott nyelvedből?
Nekem a memóriámmal nincs baj, de ha egyszerre kell megtanulni 10 oldalt akkor már igen. Nincs az angol nyelvhez érzékem se.
2012. jan. 28. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!