Angol idegennyelű képzés?
az azt jelenti, hogy csak angolul szólalnak meg?
ha igen, ez ajánlható teljesen kezdőnek?
Teljesen kezdőknek nem ajánlanám személyszerint, és igen, azt jelenti hogy a képzés angol nyelven van, ilyenkor fel szokták tüntetni hogy középfokú vagy "tárgyalóképes" angol nyelvtudás szükséges, ha munkáról van szó.
Mellesleg nem nagy cucc ezeket megérteni, én voltam már angol nyelvű programozó képzésen Redmond-ban, megvan az angol felsőfokú, de nem nagyon kellett hozzá.
Elég, ha a mondat idejét (egyszerű- vagy folyamatos múlt, jelen és jövő)
illetve nem árt ha a kulcsszót a mondatban, és a személyragot megérted, elvégre az gáz ha elkezdesz dumálni, holott nem is szólt hozzád :)
Ha ingyen van, próbáld meg max azt válaszolod "I Don't know" vagy "I can't explain it"
köszi!
majdnem ingyen van, 15E félév. szeretnék külföldre menni dolgozni, azért akarok tanulni. próbáltam könyvet, neten keresztül, de nem ment. talán így sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!