Hogyan kell felüljavítási kérelmet írni?
A hétvégén lett meg a nyelvvizsgaeredményem(középfokú angol TELC-es), és mindössze 0,5pont(!!!!!!!!!) hiányzik a komplex nyelvvizsgámhoz. Holnapig kéne leadnom a felüljavítási kérelmet, de nem tudom mit írjak bele...
Előre köszönöm a segítséget.
Alulírott XY (adatok) a .... napján ... nyelvből ... szinten tartott nyelvvizsgával kapcsolatban az alábbi kérelemmel fordulok Önökhöz.
Kérem, hogy a nyelvvizsga dolgozatomat ismételten megvizsgálni szíveskedjenek, tekintettel arra, hogy a .... szint eléréshez mindössze 0,5 pont hiányzik.
Keltezés
Köszönettel:
XY
Én az augusztusi vizsgán értem el hasonló eredményt. Írtam kérelmet, hogy vizsgálják újra az ügyemet, de felesleges volt. Nem változtat semmin. Javaslom,hogy jelentkezz be a következő vizsgára és tuti sikerülni fog! :)
Én ezt írtam nekik:
Felülvizsgálat indoklása
Tisztelt Nyelvvizsgaközpont!
2011. augusztus 13-án xy helyen, a ......Gimnáziumban Telc English B2-es szintű nyelvvizsgán vettem részt. A szóbeli vizsgarészt sikeresen, xx %-os eredménnyel
teljesítettem. A vizsga írásbeli részén a következő eredményeket értem el:
1. írásbeli részpontszám
2. írásbeli részpontszám
3. írásbeli részpontszám
A készséghatárokat mindenhol teljesítettem. A sikeres komplex vizsgához csupán 0,5 pontra lenne szükségem, ezért szeretném kérni az írásbeli vizsgarész tartalmi értékelés felülvizsgálatát.
Hely, 2011. szeptember 14.
Köszönettel:
xx
Én mellékeltem nekik angol nyelvű kérelmet is, amit az egyik kedves ismerősöm írt meg. De az sem hatotta meg őket. :)
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!