Mennyi idő alatt tanulhatok meg középszinten oroszul?
Napi 4-5 órában?:O Hát ha tényleg ennyi időt rá tudsz fordítani és jó a nyelvérzéked, akkor én egy-másfél évet tippelnék.
Viszont a tanár az nagyon fontos, hogy legalább az idő közben felbukkanó problémákat tisztázd. (100%, hogy lesz pár.) Szóval szerintem keress valakit neten, akihez fordulhatsz majd a kérdéseiddel.
Ez hülyeség, hogy pont az alapokhoz KELL tanár, mert hogy egyedül nem lehet elsajátítani a kiejtést, rosszul rögzül, stb!
Én úgy nyelvvizsgáztam le franciából, hogy előtte angolul tanultam csak. Franciából pedig 7 hónapig teljesen autodidakta módon tanultam a 0-ról indulva, majd a 7. hónap után elmentem egy középfokú nyelvvizsgára felkészítő 1 hónapos nyelvtanfolyamra, és azt követően elsőre sikeres középfokú C típusú nyelvvizsgát tettem!
Mindenki próbált lebeszélni, és azt hallottam mindenfelől, hogy ez lehetetlen, úgysem sikerül.
Nos, akkor én teljesítettem a lehetetlent. Érdekes, hogy a hangadók közül hirtelen mindenki befogta a száját. Vajon miért?! Hm...
Ezzel, hogy lehetetlen csak az dobálózik, aki komolytalan...
Bocsánat az OFFért, csak egyszerűen már dühítő ez a tévhit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!