Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol felsőfokút hol a legkönn...

Angol felsőfokút hol a legkönnyebb letenni 14 évesen?

Figyelt kérdés
A nyelvtudásommal nincs baj, inkább a témáktól különféle feladattípusoktól félek.Angliában éltem.
2011. dec. 12. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
úgy érted hogy melyik nyelvviszgatípusnál?
2011. dec. 12. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:

első vagyok:a szóbeli az Origónál a legkönnyebb:)ott csináltam a középfokú szóbelit:)

14/L.

2011. dec. 12. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
vannak online tesztek,próbálgasd neked melyik vizsgatípus fekszik.
2011. dec. 12. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Rigó utcait ne, de legalábbis vegyél nyakkendőt a szóbelire. Egyik ismerősöm fiát (angol nyelvterületen járt addig suliba) először leszidták, hogy hogy mer így eljönni, utána Tony Blair külpolitikájának változásáról kérdezték, amit pont olyan jól tudott angolul, mint magyarul, azaz semennyire, így megbukott.
2011. dec. 12. 22:55
 5/6 A kérdező kommentje:
középfokúbló az origót tettem le, de azt mondják nagyon komoly témákról kell beszélni..
2011. dec. 13. 14:19
 6/6 A kérdező kommentje:
középfokúból
2011. dec. 13. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!