ECL nyelvvizsga, mik a buktatói?
Figyelt kérdés
Mint minden nyelvvizsgának, gondolom ennek is vannak előnyei és hátrányai, valaki aki ebben járatos elárulná nekem mik azok?2011. dec. 8. 17:50
1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy angolból szeretnék nyelv vizsgázni, közép szinten.
2011. dec. 8. 17:51
2/6 anonim válasza:
Ma voltam szóbelin. Nagyon könnyű volt. A tanulásról és a kommunikációról kellet beszélni.
3/6 A kérdező kommentje:
Na az jo :) és ha megkérdezhetem, hogy készültél rá? Mely részekre kellet nagyon "Rágyurni" :)?
2011. dec. 8. 18:00
4/6 anonim válasza:
Témaköröket tegnap tudtam meg xd. Amúgy csak ebből készültem: 1000 kérdés 1000 válasz. Az elején van egy kis ismerkedés(azt még nem pontozzák), aztán a vizsgáztató mond egy témát és arról kell beszélni, majd mutat egy képet és arról kell beszélni. A lényeg, hogy képleírásnál ott lesz a téma is. Nem igazán kell figyelni a képre, csak úgy átfogóan beszélni róla.
5/6 anonim válasza:
A könnyűség relatív, neki könnyű volt. Ha csak bal lábbal kelsz fel, neked nehéz lesz. Írásbelin gáz, ha benézed a megoldókockát, gáz, ha nem érted a szöveget első olvasatra, gáz, ha elkezdesz gondolkodni, filózgatni, mert kicsúszol az időből. És az a legnagyobb gáz, ha a szóbeli nyelvvizsgát összekevered a doktori címvédéssel. ha lövésed sincs a húzott ürügytételből, akkor van a legkönnyebb dolgod, mert arról beszélsz amiről csak akarsz, a lényeg, hogy nyelvvizsgázol. Azt egyből levágják, ha csak az 1000-es könyvből van a tudományod.
6/6 anonim válasza:
Sok ismerősöm és én is ecl nyelvvizsgát tettünk. A legnagyobb gondot mindenkinek a hallott szövegértés okozta (nekem is ez lett a leggyengébb),de szerintem megcsinálható. Sok szöveget kell hallgatni, meg nem szabad bepánikolni az első hallgatásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!