Német üzleti nyelvvizsga tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 00:44
1/2 anonim válasza:
Corvinus B2 komplex lazán meglett. Az aktuális világsajtóban tájékozottnak kell lenned, nekem anno a sertésinfluenza volt a témám. Szituációs játékban egy üzleti konstrukciót kellett előadnod, mintha a sajátod lenne. Írásbeliből nem emelnék ki külön semmit, gyakorlatilag annyira egyszerű volt, hogy szakszavakat sem nagyon kellett alkalmazni.
Mint minden nyelvvizsgánál, itt is fontos, hogy felkészülve érkezz, ne az utolsó pillanatban lapozd idegbetegként a jegyzeteidet.
Szóbeli vizsgaidőpontra öten voltunk, én barátommal mentem. Míg hárman a jegyzeteiket lapozták remegő ujjakkal, addig mi ketten magyar kártyát, és mi ketten mentünk át egyedül. Magabiztosság fél siker.
2/2 A kérdező kommentje:
a szóbelim lazán meglett (BGF), viszont az írásbelin az egyik készségnél nem lett meg a min. 40%, 1 pont hiányzott. Megpróbálom a fellebbezést. Köszi a válaszod.
2012. febr. 4. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!