Helyes ez így? (angol)
Ha azt szeretném mondani ,hogy: Nem gondolom,hogy lenne olyan ember az életemben,akit a legfontosabbnak nevezhetnék,mivel sok ember van ,akik nagyon fontosak számámra, de ha választanom kell akkor az édeapám lenne az...
I don't think, that there's a person in my life,that i can call as the most important,because theren are a lot of important people in my life, but if i have to choose, i will be my father...
Ez helyes nyelvtanilag, megfogalmazásbelileg?
or simply:
optimistic, dinaminic person
hát én csak ennyit találtam:
felvételi vizsga - entrance examination (US)
matriculation examination (GB)
Maga pedig az, hogy egy tanulót felvenni gimnáziumba: admission to high school
Manocska
"felvételi vizsga - entrance examination (US)
matriculation examination (GB) "
E mindket vizsga a gimnazium VEGEN van. Egyetemi stb, felvetelre.
Secondary School Admission Test
Ha allami gimibe akar valaki menni tuanulni, ez a teszt nem kell, vagyis semmilyen nem kell, csa elit, privat iskolakban kerik a felvetelihez.
I don't think there is only one person in my life who is the most important.
There are many people in my life who are important to me, but if I had to choose, I would choose my father.
Pozitivan tekint a helyzetre - He has a bright outlook.
but if i have to choose, i will be my father...
Helyesen: ...but if I have to choose, it would be my father, vagyis azt valasztanad, hogy az important person (it) lenne (would) az apukad (my father).
Köszönöm a válaszokat! :D
Utolsó ez lehetséges , elnézést a hibámért, csak így tudtam legtisztábban kifejezni magam; és végül is megértettétek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!