Van igazság ezen a világon, ha még a körülöttünk lévők is csalnak?
biztos hülye vagyok, de ezt most nem értem. mi is pontosan a problémád? Kellene egy nyelvvizsga?
Sajnos ez alap a diploma megszerzéséhez:S Nekem is kell orvosira emelt biosz meg kémia, de mindenképp jobban járok, ha azt a nyamvadt nyelvvizsgát is most leteszem, mert később úgyis kell még egy.
öhm... Wass Albert:)
Amúgy megértelek. Ezen már én is sokszor gondolkodtam. De figyelj, még ha nincs is jó érzéked a nyelvhez, szerintem kitartással, egy jó tanárral 1-2 év alatt biztos sikerül szerezned egy középfokút szerezned valamelyik nyelvből. Ha totál nincs nyelvérzéked, akkor próbálkozz a némettel. Ott elég szabályos minden, ún. "magolható" nyelv. Sok sikert:)
Hidd el, nekem sincs valami nagy nyelvérzékem, de sokat gyakorlok.
Amúgy az utolsó két sorra reagálva: ilyen az élet. Ez most kicsit durván fog hangzani, de valóban, senki le se sz*rja, hogy tulajdonképpen mi van veled. hogy hogy jutottál el oda, ahova, és mi történt veled. Az embereket csak a MOST érdekli, és azt, hogy mit csinálsz. Senkit nem érdekel, hogy neked MIÉRT nincs nyelvvizsgád, még ha igazából nyomós okod is van rá, például annyira nincs nyelvérzéked. A lényeg, hogy a nyelvvizsga KELL a diplomához. Szerezd meg, vagy húzz a francba:(
Tapasztalatból beszélek, én is rengetegszer voltam hasonló helyzetben. Aztán megtanultam keménynek lenni, nem a sebeimet nyalogatni, hanem megpróbálni mindent kihozni magamból, ami lehetséges. Sajnos nehéz az élet:S De azért próbáld meg azt a nyelvvizsgát, én hiszek benned, menni fog:) Ha ez vigasztal, nekem vannak hihetetlenül nehézfejű, buta évfolyamtársaim, akiknek valahogy sikerült bemagolni a nyelvet is, és épphogy összehoztak egy 60% körüli nyelvvizsgát németből/angolból. Te pedig ráadásul azért okos lehetsz, ha két emelt szintűt is sikerült ilyen szépre összehozni:)
Azt megkérdezhetném, milyen szakra jelentkeznél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!