Teljesen kezdőként a New Headway Beginner, vagy az Elementary részét használjam?
Sziasztok!
Egy teljesen kezdő angol nyelvet szerető, és tanulni akaró 19 éves srác vagyok (kit érdekel ugye? :D) Szóval arra lennék kíváncsi, hogy így semmilyen alappal nem rendelkezem, szóval a Headway melyik részét ajánlanátok? A beginnert, vagy az elementaryt? Előre is köszi!
Beginner-kezdő
elementary- alapfok
Szerintem beginnerrel kezdj.Az elementary kb.alapfok vagy aközeli.A beginnerben meg nevében is bennevan,hogy kezdő.(to begin -kezdeni,elkezdeni,megkezdeni)
elementary-level- alapfokú
elementary school-általános iskola
Én az Elementary-vel kezdtem az angolt, de előtte már volt nyelvvizsgám, tanultam németet és olaszt. :) Ha tanultál már korábban bármilyen nyelvet, szerintem za Elementary is menni fog :) sok sikert!
16/L
Elementary-val kezdd! Az is teljesen az elejétől veszi az angol nyelvet, a Beginnert inkább az oroszoknak tudnám ajánlani, mert ők más betűket használnak.
Amit a beginnerben átvennél, azt az elementary is részletezi. Igen, az ismétlés a tudás anyja, de inkább ismételj nyelvvizsga előtt:)
A beginner azoknak ajánlatos, akiknek nincs túl sok idejük az angolra. Pl. egy idősebb ember nem olyan fogékony már, mint a fiatalabbak, így lehet, hogy nála a beginner lenne jó. DE! Ha te semmit sem tudsz angolul, akkor hiába veszed meg a legeslegkezdőbbet, a b*d*s életbe nem fogsz egyedül angolul megtanulni, csak szólok!
Magántanár, vagy tanfolyam!
Tudom, hogy jobb lenne magadtól, mert nem kellene fizetni, de tanárral sokkal sikeresebb! Higgy nekem!
Szia!
Lehet kapni kis szójegyzéket hozzá, minden unithoz van benne magyar nyelvű magyarázat példamondatokkal. Az segíthet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!