Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a különbség a Headway...

Mi a különbség a Headway beginner és az elementary könyvek között? A férjemet tanítanám és nem tudom melyiket vegyem meg.

Figyelt kérdés

Annak idején én ilyen olyan könyvekből tanultam és mire középiskolás lettem ott rögtön az intermediate-tel kezdtünk. A páromnak nincs semmi előképzettsége, tök nulláról indulna. Már régóta mondogatja hogy tanítsak vele egy-két alap dolgot és úgy gondolom most eljött az idő, csak nem tudom hogy álljak neki. Légyszi segítsetek!

Köszönöm!

2010. dec. 7. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Már volt ugyanez a kérdés itt fenn, és mindenki az Elementary-t ajánlja.

A Beginner tényleg nagyon dedó, és talán csak olyan országokban kéne használni, ahol más betűket használnak..

csak idő és pénzpazarlás azt a könyvet használni.

2010. dec. 7. 16:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Bocs, a duplázásért. Abban még tudnál segíteni hogy érdemes megvenni a tanári könyvet is hozzá? Az milyen? plusz feladatok vannak benne?
2010. dec. 7. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem szabadna elárulnom, de az egész sorozat letölthető a netről..

A 3rd editionösek is.. hanganyag, minden.

Mint ahogy egy rakás más ebook, film, zene, tv sorozat; akármi megjelenik a mai világban, a neten előbb lesz fent mint a boltokban..

2010. dec. 7. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is teljesen a nulláról kezdtem és nekem is az elementary-t ajánlották, szal abból tanulok és nem bántam meg, h nem a beginer-rel kezdtem. Az elementary úgyanúgy a nulláról kezdik, szal inkább ezt ajánlom és sok sikert és kitartást ;)

Amúgy ebben a tanári könyv, vagy nemtom, van benne hanganyag, ami a könyvben nagyon jó hasznát vennétek :) Ha nincs benne cd, akkor sztem nem kell megvenni.

2010. dec. 9. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Megvettem az elementary-t, karácsonyra kapja majd meg a férjem. Pont tegnap is volt egy fordítandó szöveg, amit lefordítottam neki és megjegyezte hogy milyen jó lenne ha tudna kicsit angolul nem kellene mindig engem kérdeznie. Én meg csak mosolyogtam, még nem tudja mi vár rá :-)
2010. dec. 20. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!