Mi a különbség a Headway beginner és az elementary könyvek között? A férjemet tanítanám és nem tudom melyiket vegyem meg.
Annak idején én ilyen olyan könyvekből tanultam és mire középiskolás lettem ott rögtön az intermediate-tel kezdtünk. A páromnak nincs semmi előképzettsége, tök nulláról indulna. Már régóta mondogatja hogy tanítsak vele egy-két alap dolgot és úgy gondolom most eljött az idő, csak nem tudom hogy álljak neki. Légyszi segítsetek!
Köszönöm!
Már volt ugyanez a kérdés itt fenn, és mindenki az Elementary-t ajánlja.
A Beginner tényleg nagyon dedó, és talán csak olyan országokban kéne használni, ahol más betűket használnak..
csak idő és pénzpazarlás azt a könyvet használni.
Lehet, hogy nem szabadna elárulnom, de az egész sorozat letölthető a netről..
A 3rd editionösek is.. hanganyag, minden.
Mint ahogy egy rakás más ebook, film, zene, tv sorozat; akármi megjelenik a mai világban, a neten előbb lesz fent mint a boltokban..
Én is teljesen a nulláról kezdtem és nekem is az elementary-t ajánlották, szal abból tanulok és nem bántam meg, h nem a beginer-rel kezdtem. Az elementary úgyanúgy a nulláról kezdik, szal inkább ezt ajánlom és sok sikert és kitartást ;)
Amúgy ebben a tanári könyv, vagy nemtom, van benne hanganyag, ami a könyvben nagyon jó hasznát vennétek :) Ha nincs benne cd, akkor sztem nem kell megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!