Wer kann gutes deutsch?
Und wer hat lust mit mir zu üben?:)
Damit mein ich msn oder icq oder irgendwas anderes:)
hali! szívesen gyakorolnék veled németül, ha megígéred, hogy 1 mondatból nem hagyod ki a főigét, nagybetűvel írod a népek és nyelvek nevét és nem ragozod feleslegesen a mellékneveket :)
Wer kann gut Deutsch sprechen?
Und wer hat Lust dazu, mit mir zu üben.
Da gebe ich mein MSN, oder etwas anderes.
5 éve csináltam középfokút németből, azóta csak felejtek :(
Hogyha valaki veszi a fáradtságot, nagyon szívesen leveleznék én is :)
Kedves előző! Kifejezetten szimpatikus, hogy kijavítod a hibákat :) Ha gondolod, majd tisztelj meg egy levélkével :)
Oh sry a hibakert de mar megszoktam es lusta vagyok "rendes" kommunikacio soran igy irni:D kinn elek es hat itt sem surun szokas, de nyugi sok dolgot jobban leirok mint a nemetek, pl. baratom:D egyszeruen igy kenyelmes.
Aber wenn das unbedingt so sein muss....du bist der Chef:D
Én már kapásból felfogtam hogy a "sprechen"-re és a "geben"-re gondolt.
És a barátoddal kapcsolatban pedig, ... "amit szabad Jupiternek..." ; gondolom ismered a mondást.
Koszonom utolso! Ugy latszik itt o az egyetlen, aki felfogta, hogy mit is akartam mondani.
Azert hulye nem vagyok;D nem kene belekotni abba, ami egy anyanyelvi nemet szerint is helyes...na mindegy ebbol a kerdesbol sem az jott ki ami kellett volna, a magyarok mindig kotekednek-.-
Mellesleg soha nem esett volna le, hogy nektek a sprechen hianyzik onnan-.-
Mar nem azert, de ti hogy kerdezitek meg hogy tudsz-e nemetul?:D Nem ugy hogy kannst du deutsch?
Pl. Ha mondjuk allsz a kasszanal es megkersz valakit, hogy elore enged-e...
Na tessek ismet foige hiany??
Mert nem azt mondjak hogy darf ich vorbei gehen?
Hanem darf mal (kurz) vorbei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!