CCUSA vagy Campsleader?
Én a CL-ről több jót hallottam, náluk lényegében olyan 120-150ezer beugróval ki is jutsz. Stuffnak nem kell sok nyelvtudás, councilnak igen.
CCUSA jobban kéri a nyelvet és nálunk a beugró 200ezer felett van, valamint a segítségnyújtásban sem jeleskednek, csak angol nyelven foglalkoznak veled. A CL-eseknél rendesek, igyekeznek minél hamarabb válaszolni, egyénileg is próbálnak segíteni a problémákon, és ráadásul magyar nyelven, ami azért kicsit könnyít a dolgon sokszor.
Pénz... hát ismerőseim azt mondták, hogy ha utazgat utána az ember, akkor körülbelül 0 pénzzel jöttek haza, legalábbis a teljes díjat nem igazán sikerült félrerakniuk, hiába nem éltek nagy lábon.
Én egyelőre a CL-lel szemezek, sokkal többen ajánlották nekem, de nagyobb egyetemeknél mindkettő szokott tájékoztatót tartani, menj el, aztán kiderül neked melyik szimpibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!