Szerintetek nagyon nagy baj ha érettségin 50-80 szavas emailnél gyakran írok többet? ( 90-95 szót)?
Figyelt kérdés
Csütörtökön érettségizek, már van egy középfokú nyelvvizsgám ahol a levelet ugye nagyon komolyan vették ( 86%-os lett) de nekem ez új hogy az érettséginél ennyire lazán veszik. Mire figyeljek?
Tudom hogy nincsen címzés, se dátum és nem annyira szorosak a szabályok formal letternél. Baj ha pár szóval többet írok a kelleténél?
Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 18. 09:59
1/20 anonim válasza:
Én amikor májusban érettségiztem és arra gyakoroltunk nekem a tanár azt mondta hogy legalább ennyi szó legyen benne ha kicsivel több az sosem baj mert plusz pontot adhat rá ha valami hibát talál az elején.
2/20 anonim válasza:
Tudtommal plusz, mínusz 10 százalék a megengedett.
3/20 A kérdező kommentje:
És h elrontok pl egy szót hogyan javítsam? Rakjam zárójelbe és 1x húzzam át?
2011. okt. 18. 10:41
4/20 anonim válasza:
Azt úgyis elmondják a vizsgán :)
5/20 A kérdező kommentje:
Annyi még, hogy egyből az érettségi lapra kell írni vagy írhatunk valami piszkozat félét, 1 óra a két levélre bőven elég lesz csak ezért gondolom.
2011. okt. 18. 10:58
6/20 anonim válasza:
Írhatsz piszkozatot, ha akarsz :)
7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Kicsit eluralkodott már az érettségi pánik.
2011. okt. 18. 11:00
8/20 anonim válasza:
Szia!
Én is most érettségizek :)
Te hányadikas vagy?
Amúgy szerintem az nem baj, ha kicsit többet írsz, de azért sokkal többet ne írj.
9/20 A kérdező kommentje:
12.-es vagyok. :) Múlt év májusában akartam csinálni csak pont akkor nyelvvizsgáztam. És te?
2011. okt. 18. 18:05
10/20 anonim válasza:
Én 11-edikes vagyok.
Te izgulsz az érettségi miatt?
Én csak a szóbelitől félek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!