Ha angol középszintű érettségin 80%-ot szereztem, akk szerintetek sikerülne a középfokú nyelvvizsga is? (Írásbeli 73%, szóbeli 100%)
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 20:22
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem, mert az angol középszintű érettségi nevetségesen könnyű és 80 % az nem egy nagy eredmény.
2/5 anonim válasza:
Szerencsével akár össze is jöhet, bár a 100% szóbeli az elég "Jól nézel ki, tudsz valamit mondani is, akkor mehet a 100%"-nak néz ki.
Szóval, ja, azért még tanulj rá szerintem.
3/5 anonim válasza:
Van rá esély. Kis gyakorlással meg könnyedén. Nekem 96%-os lett a középszintű érettségim majd rá fél évre mentem el (gyakorlás nélkül csak épp akkor értem oda, hogy na kéne nyelvvizsga) BME-s nyelvvizsgára és 80%-os eredménnyel sikerült. Itt legalábbis BME nyelvvizsgán fenn vannak neten a szóbeli tételek és találhatsz rengeteg írásbeli vizsgát. Piszok könnyű... konkrétan nekem könnyebben ment mint az érettségi csak a szóbelin rontottam azzal, hogy picit "félénk" voltam :D
4/5 anonim válasza:
szerintem menni mehet, nekem az angolom olyan 84%- volt anno, mondjuk először érettségiztem előrehozottan, aztán egy évet még rágyúrtam, szóbelin egyből átmentem (nekem is 100% volt érettségin) írásbelin megkapáltak, átmentem a ZSKF-re (BME vizsga másik vizsgahelyszíne), na ott egyből átmentem:)
5/5 anonim válasza:
szerintem sem sikerülne,mertvéleményem szerint ha nyelvvizsgázni akarsz,akkor az a 73%-os érettségi nem elég.Gondolom eléggé nem vagy tisztában a nyelvtani alapokkal.A 100%-os szobeliről meg annyit hogy az a 100-as érték nagyon relativ. láttam már olyat is hogy 100-os szobelivel egy értelmes mondatot nem tudott az illetö összerkani mert szobelire csak bemagolta az elöre kiadott dolgokat mint a kis angyal.
Szoval,összefoglalva én azt tanácsolom neked hogy tanuljál fejlödj fel középfokú szintre és csak azután vágj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!