Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol találhatnák ilyen (dokumen...

Hol találhatnák ilyen (dokumentum) filmeket?

Figyelt kérdés

Nyelvvizsgázni fogok nemsokára és úgy szeretnék készülni, hogy megnézek néhány olyan filmet, ami olyan témákról szól, amelyek nyelvvizsgán is előfordulhatnak(pl.: environmental issues, health,politics,moral issues...).

Ilyen "BBC Documentaries"-hoz hasonlók érdekelnének. Nem tudjátok hol nézhetek/honnan tölthetek le ilyeneket?

Köszi!

2011. okt. 15. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Például innen

[link]

felirat sajnos nincs

2011. okt. 16. 12:36
 2/4 anonim válasza:

Én ajánlani tudom az 1000 kérdés 1000 válasz könyvet.

Ebben is tematikus felbontásban vannak a témák.

Tudom, te filmet szeretnél de hátha hasznát tudod venni a könyvnek.

2011. okt. 19. 09:39
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi

könyv már megvan, de az a bajom, hogy nem szeretem az ilyen "nyers szöveget"

2011. okt. 19. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:

:) Azzal a könyvvel én is így vagyok.

Ha a utorrentet ismered, a kalózöböl.org -ról nagyon sok filmet le tudsz tölteni ami eredeti spoken english és texted english.

Ma találtam egy gyerekeknek készült, portobello road2 c tankönyvet 300Ft-ért, valami eszméletlen érdekes, nem tudom miért, de nagyon jó olvasgatni, nézegetni, pedig teljesen alap. Onnan tudom, hogy az "index finger" például a mutatóujjat jelenti :)

2011. okt. 19. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!