A felvi.hu küld e-mailt, ha hiányzik még valami dokumentum a jelentkezéshez?
Figyelt kérdés
A 12.-es év végi bizonyítványomat meg az érettségi bizonyítványomat még nem töltöttem fel. Állítólag figyelmeztetnek, ha még hiányzik valami, de még nem küldtek e-mailt. Vagy ahhoz be kéne lépnem a felvi.hu-ra, hogy figyelmeztessen? Az a baj, hogy nem tudok belépni, mert ezt írja ki:
Az Ön böngészője nem megfelelő!
Az e-felvételi rendszere jelenleg a következő böngészőket és azok alábbi verzióit támogatja: Internet Explorer 6, 7, 8; Firefox 1.5-3; Opera 8-9.
Ezzel csak az a baj, hogy ezek régebbi verziók és nekem mindegyikből új van, ezért most semmilyen dokumentumot nem tudok feltölteni.
2011. jún. 28. 15:08
1/4 anonim válasza:
Ahhoz be kell lépni, hogy lásd a figyelmeztetést! E-mailt ha jól tudom nem küldenek.
2/4 anonim válasza:
Mi lenne, ha letörölnéd az egyiket és feltennél egy régebbit?
A postai megoldás pedig ezen kívül még mindig játszik.
3/4 A kérdező kommentje:
Ok, köszi!
2011. jún. 28. 15:18
4/4 anonim válasza:
jaja töröld a mostanit és tölts le egyet. Nekem is az exlorerer kell szarakodnom, mert a chrome-ot nem támogatja -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!