Lépésről lépésre-orosz nyelvtankönyv. Hol találhatnám meg?
Figyelt kérdés
A tanárom oroszul mondta de 1 az h nem értettem...2 ha értem akkor se találom :) (oroszul a gugliba...xd)2009. ápr. 29. 20:47
1/3 anonim válasza:
Nagyobb könyvesboltokban lehet kapni, de én inkább a Kljuccsal próbálkoznék. Jobb és modernebb. Egyébként oroszul "Ság zá ságom".
2/3 anonim válasza:
Tényleg kapni a legtöbb könyves boltban. De én nem értek egyett az előttem íróval, hogy a Kljucs jobb lenne. Igaz én a Kljucsból tanultam. De ahhoz nincs hanganyag, sok helyen hiásan van hangsúlyozva és a nyelvtan nincs jól elmagyarázva. A шаг за шагом-nak az első kötete már nem valami új, és az oroszországról sugallt képe is elavult, de a nyelvtan jobb benne. És a 2. kötete már sokkal modernebb (én is abból tanulok, már keményen a 2. leckénél vagyunk^^) Talán a kettő együttes használata lehet a legjobb:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. ápr. 30. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!