A nyelvvizsga nem egyszerre, hanem külön sikerül a szóbeli és külön az írásbeli, akkor az nem lesz nemzetközi?
miért ne lenne nemzetközi? vagy nem értem...ha külön sikerül, akkor 2 bizonyítványt kapsz, egyikben az lesz, hogy szóbeli, másikban meg h írásbeli....
de vannak olyan típusú nyelvvizsgák, amik egyáltalán nem nemzetköziek, azokból sosem lesz nemzetközi :) ilyen pl ha jól tudom, a Rigó utcai....
egyesíteni szerintem nem lehet, meg nincs is sok értelme
ezt amúgy honnan hallottad?
Facebookon olvastam, itt: [link]
A Tit-telc Nyelvvizsgaközpont fejtegették ezt páran, én is ott vizsgáztam és külön-külön sikerült. Ezért kérdem...
nem tudom megnyitni, de mindegy is, szerintem hülyeség....én is a Titen csináltam, jó, az 5 éve volt, de ilyenről nme hallottam...bár nekem egybe sikeült.
írj szerintem a vizsgaközpontnak egy e-mailt, és kérdezz rá, de szerintem semmi összefüggés....
ugyanazt teljesítetted, amit más is, csak külön, ez csak technikai dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!