Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Svéd nyelvkönyet hol tudnék...

Svéd nyelvkönyet hol tudnék venni? Sehol nem találok.

Figyelt kérdés
Keresgélek mindenhol neten de sehol nem találok használható svéd könyvet. Nyilván olyan kéne, ami kétnyelvű, tehát, hogy magyarul magyarázza el a dolgokat (esetleg angolul). de még olyat se találok ami egynyelvű :(
2011. szept. 17. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ha sehol sem találsz, akkor keress fel egy nyelviskolát, ahol svédet is tanítanak, és kérdezd meg nem rendelhetnél-e tankönyvet hozzá (anélkül, hogy járnál tanfolyamra).

2011. szept. 17. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:

írj az elte skandinavisztika tanszékének egy e-mailt.

[link]

hogy milyen tankönyvet használnak. vagy menj be személyesen (rákóczi útról nyílik, halványzöld "R" épület) és nézz körül. :)

2011. szept. 17. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
(illetve ugyanitt, R épületben van egy idegen nyelvű könyvesbolt is. főleg német, angol, francia.. de bármit beszereznek neked, megrendelik amazon.com-ról stb. :))
2011. szept. 17. 21:58
 4/6 A kérdező kommentje:
hát 250 km-re lakom Pesttől, úgyhogy nem mostanában fogok az R épületbe menni.. XD de amazon-com-ról én is tudok rendelni könyvet, csak hát ott sincs semmi. van ez a teach yourself swedish könyv de mindenki rosszat mondd róla.. amit meg lehet kapni Magyarországon azok meg nem tankönyvek hanem csak szótárak, meg ilyen nyelvtani összefoglalók.. konkrét tankönyvet nem is találtam. :(
2011. szept. 17. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Én az Alexandrában láttam svéd nyelvkönyvet, hogy mi a neve, azt meg nem mondom, de biztos, hogy láttam, ráadásul egy vidékiben, nem Pesten :)))
2011. szept. 17. 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Láttam én is kezdő ny.könyvet -
2015. máj. 7. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!