Svéd nyelvkönyet hol tudnék venni? Sehol nem találok.
Figyelt kérdés
Keresgélek mindenhol neten de sehol nem találok használható svéd könyvet. Nyilván olyan kéne, ami kétnyelvű, tehát, hogy magyarul magyarázza el a dolgokat (esetleg angolul). de még olyat se találok ami egynyelvű :(2011. szept. 17. 18:26
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
írj az elte skandinavisztika tanszékének egy e-mailt.
hogy milyen tankönyvet használnak. vagy menj be személyesen (rákóczi útról nyílik, halványzöld "R" épület) és nézz körül. :)
3/6 anonim válasza:
(illetve ugyanitt, R épületben van egy idegen nyelvű könyvesbolt is. főleg német, angol, francia.. de bármit beszereznek neked, megrendelik amazon.com-ról stb. :))
4/6 A kérdező kommentje:
hát 250 km-re lakom Pesttől, úgyhogy nem mostanában fogok az R épületbe menni.. XD de amazon-com-ról én is tudok rendelni könyvet, csak hát ott sincs semmi. van ez a teach yourself swedish könyv de mindenki rosszat mondd róla.. amit meg lehet kapni Magyarországon azok meg nem tankönyvek hanem csak szótárak, meg ilyen nyelvtani összefoglalók.. konkrét tankönyvet nem is találtam. :(
2011. szept. 17. 22:33
5/6 anonim válasza:
Én az Alexandrában láttam svéd nyelvkönyvet, hogy mi a neve, azt meg nem mondom, de biztos, hogy láttam, ráadásul egy vidékiben, nem Pesten :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!