Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Cambridge középfokú illetve...

Cambridge középfokú illetve Oxford nyelvvizsga mintafeladatlapot honnan tudok letölteni? Tippek?

Figyelt kérdés
Headwayes könyvből tanulok, ez a második évem. EZt a két nyelvvizsgát néztem ki, mivel kötelező lesz letennem 2013 januárjáig. Tudom, még nem vagyok olyan szinten. Tippek, tanácsok?
2011. szept. 17. 11:04
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Illetve az EGU (Enlish Grammar in Ese)

Érdemes használni a Longman szótárat, (ez egy értelmező szótár angolul tanulóknak) az szótárhoz jár egy CD is, a teljes anyag fent va elektronikusan, amerikai és UK kiejtéssel, és gyakorló feladatok a Cambridge nyelvvizsgához.

Itt egy tanár:

//www.online-angol.com/

Ő biztosan tud neked segíteni, engem is ő készített fel a Cambridge FCE-re. Ha elakadsz, vedd fel vele a kapcsolatot, nagyon segítőkész!

2011. szept. 28. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!