Melyik nyelvet tanuljam az angol után a második nyelvként?
Figyelt kérdés
a német az orosz a francia és a spanyol között választhatok. Nektek mi a véleményetek? Tudtok nekem előnyöket és hátrányokat mondani?2011. szept. 14. 16:58
11/14 anonim válasza:
Függő...kezd a japám és a kínai nagyon érdekelt lenni, de Én németet vagy spanyolt javaslok.
12/14 anonim válasza:
Én franciát választanék a helyedben, amúgy én németet tanultam első nyelvként és ahhoz képest mindegyik könnyebbnek tűnt főleg az angol de az olasz is
13/14 anonim válasza:
A japán jelentősége csökken, a kínaié nagyon csekély, és ugyan kismértékben nő, de középtávon nem lesz fontos nyelv. Tehát marad a német, vagy a francia/orosz.
14/14 anonim válasza:
Én szívből javaslom neked a német nyelvet. Nemcsak azért, mert viszonylag egyszerű, s elterjedt nyelv, de azért is mert a felsorolt nyelvek közül ez áll legközelebb a magyarhoz. Ezenkívül csomó német ismerősöm is van. Nekem az a véleményem, hogyha komolyan veszed a nyelv tanulását, 2-3 év alatt simán nyelvizsgázhatsz belőle, mert pl. a hallott szöveg értése mindig 1000x könnyebb, mint az angolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!