Érdemes megvenni a kreatív nyelvtanulás c. könyvet?
és ezen kívül még milyen könyvet ajánlanátok??
Mert nem szeretnék teljesen hülyén elmenni egy nyelvtanárhoz
Szia!
Nem tudom, nekem a Kreatív nyelvtanulással kapcsolatban csak pozitív tapasztalataim vannak. Az interneten különböző oldalakon ingyen le tudod tölteni a kezdő és haladó anyagot egyaránt. A nyelvtant értelemszerűen magyarázza, és a szókincsedet is fejleszti.
Én csak ajánlani tudom. Pár év nyelvtanulás után még mindig csak alap szinten voltam (bár a tanárok folyamatosan váltották egymást, így lehetetlen is lett volna jól elsajátítani az anyagot és nem is voltak topp-on, ami a tanítási módot illeti. Tisztelet a kivételnek, csak sajnos nem lehet 1 év alatt 3 év anyagát "értelmezni"). Aztán beszereztem a "Kreatív"-ot. Nekem bevált. Jelenleg a közép szintre tanulok.
Nézz bele. Ha 1-2 leckét átveszel, abba nem halsz bele. Így viszont megtudhatod, nálad beválhat-e ;) Ha tetszik, folytatod, de ha meg sem próbálod, sosem fogod megtudni! ;)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!