Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Érdemes megvenni a kreatív...

Érdemes megvenni a kreatív nyelvtanulás c. könyvet?

Figyelt kérdés

Érdemes megvenni a kreatív nyelvtanulás c. könyvet?

[link]

2011. szept. 6. 19:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy ti milyen nyelvkönyvet ajánlanátok (angolos!!)
2011. szept. 6. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nézz szét a neten le tudod tölteni a könyvet és a hanganyagot is
2011. szept. 6. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
én pdf-en töltöttem le, hogy megnézzem mi is ez konkrétan és szerintem nem jó...nem állítom, hogy nem tanít, de olyan monoton és unalmas, hogy inkább hagytam az egészet. Mondjuk ez az olasz verzió volt. Sztem te is előbb töltsd le és próbáld ki, nem érdemes rá annyit pénzt kiadni, nagyon drága
2011. szept. 6. 20:08
 4/5 A kérdező kommentje:

és ezen kívül még milyen könyvet ajánlanátok??

Mert nem szeretnék teljesen hülyén elmenni egy nyelvtanárhoz

2011. szept. 6. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom, nekem a Kreatív nyelvtanulással kapcsolatban csak pozitív tapasztalataim vannak. Az interneten különböző oldalakon ingyen le tudod tölteni a kezdő és haladó anyagot egyaránt. A nyelvtant értelemszerűen magyarázza, és a szókincsedet is fejleszti.

Én csak ajánlani tudom. Pár év nyelvtanulás után még mindig csak alap szinten voltam (bár a tanárok folyamatosan váltották egymást, így lehetetlen is lett volna jól elsajátítani az anyagot és nem is voltak topp-on, ami a tanítási módot illeti. Tisztelet a kivételnek, csak sajnos nem lehet 1 év alatt 3 év anyagát "értelmezni"). Aztán beszereztem a "Kreatív"-ot. Nekem bevált. Jelenleg a közép szintre tanulok.

Nézz bele. Ha 1-2 leckét átveszel, abba nem halsz bele. Így viszont megtudhatod, nálad beválhat-e ;) Ha tetszik, folytatod, de ha meg sem próbálod, sosem fogod megtudni! ;)

Sok sikert!

2011. szept. 6. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!