Van itt olyan, aki vette a nyelvvizsgáját?
Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 09:32
1/6 anonim válasza:
olyan ismerősöm van, aki beküldött maga helyett vizsgázni valakit, még jó 10 éve! Nem derült ki, azóta van nyelvvzisgája!
3/6 A kérdező kommentje:
második, és alap vagy középfok? És milyen nyelvből?
esetleg megírnád priviben hogy hol és mennyiért?
köszi :)
2011. szept. 5. 10:16
4/6 anonim válasza:
Na nehogy már vegyél nyelvvizsgát.. Oké, hogy lesz róla papírod, de ha nem tudod használni, akkor minek? Ugyanúgy nem vesznek fel dolgozni.
Mit tennél, ha állásinterjún az adott nyelven kezdenének el veled beszélgetni? Meg tudnál mukkanni egyáltalán?
Na ne vicceljünk már, azért mindennek van határa..
5/6 anonim válasza:
Nekem az ismerősöm aki beküldte egy havarját, alapfokút szerzett így, és diplomához kellett. Neki amúgy nem volt ebből soha baja, mivel az ő szakmájában nincsen szükség a nyelvre csak kellett a diplomához. Ha mégis meg kell szólalnia angolul pár szót el tud makogni (neki a nyelvtan nem ment soha) tehát nem az derül ki, hogy nullla a tudása, maximum arra tippelnek az emberek, hogy az évek során, mivel nem használja az angolt, így elfelejtett ezt-azt! Neki amúgy semennyit se kellett fizetnie, mivel egy haverját küldte be vizsgázni maga helyett, gondolom azért pár üveg sörre meghívta utána:)
6/6 anonim válasza:
Én tavaly vizsgáztam és mindenkinél leellenőrizték a személyiét, hogy tényleg ő jelent-e meg...
Ez már régi trükk.
Aki meg írta, hogy ha nem tudsz beszélni semmire se mész vele teljesen igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!