Vélemény, tapasztalatok angol középfokról az ECL-nél?
Angolból szeretnék nyelvvizsgázni az ECL-nél egy hónap múlva, de itt ki lehet választani azt is több intézmény közül, hogy melyikben akarok vizsgázni (Budapesten).Vannak tapasztalatok, hogy van-e különbség a helyszínek között, vagy annyira nem lényeges? És a magnós tényleg olyan nehéz, amennyire mondják?
Jó vagyok angolból, de egész nyáron nem volt dolgom vele, sokat felejtettem, és most angol órám sincs. Azért még menne egy kis rákészüléssel?
A helyszínek között szerintem nincsen különbség, tehát az mindegy, hogy hol vizsgázol.
Igen, a magnós rész nehéz. Nekem az írásbeli elsőre sikerült, azzal nem volt gondom. De a hallásértés miatt a szóbelim nem sikerült először. A háttérzaj nagyon zavart, de azért nem kell megijedni, mert ez szerencse kérdése is, hogy éppen milyet fogsz ki. Például a második alkalommal a magnós rész 75% lett, el sem akartam hinni. :D
Készülj rá! Olvass neten, hallgass rádiót, nézz filmet, fejleszd a szókincsed!
HAJRÁ!!!
Első vagyok.
Már a levelemre sajnos nem emlékszem pontosan, mivel annyi félét kellett már írnom. De valami olyasmi, volt, hogy külföldre kellett írnom utazással, szállással kapcsolatban.
A szóbelin volt:
Elsőre: Lakás kontra családi ház, erről kellett beszélgetnem a partneremmel, a képen pedig az utazás volt a témainditó.
Második alkalommal: Nagyváros szemben a vidékkel. A képen pedig a médiaeszközök.
Második vagyok.
Az egyik levelemben azt hiszem a magyar iskolarendszerről kellett írnom, de a másik levélre akkor sem emlékezném, ha agyonütnének.
Szóbelin a párommal a külföldi tanulásról, munkavállalásról kellett beszélgetnem. Az önálló témám pedig az egészséges életmód volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!